Nu ook mogelijk bij Skinvital, in samenwerking met Kitty's plaza!

Bel voor meer informatie of een afspraak naar Skinvital 0513 490208

Met de technische hoogwaardige MedCos IPL (lichtflitsmethode) wordt in de haarfollikel de licht-energie omgezet in warmte-energie, waardoor de haarwortel pijnloos en veilig wordt vernietigd.
Op elk deel van uw lichaam kan nu, met als resultaat een haarreductie van 80 tot 90%, ongewenste haargroei snel behandeld worden.
Maak nu een einde aan de vaak langzame, lastige en pijnlijke manier van ontharen van benen, oksels, gezicht en bikinilijn. Met de MedCos IPL behoren scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes definitief tot het verleden.

Behandeling
De MedCos IPL wordt geplaatst op het huidoppervlak en met opeenvolgende flitsen wordt het desgewenste huidgebied behandeld. Op het moment van de lichtflits, die slechts een paar milliseconden duurt, kan men een lichte prikkeling voelen. Gewoonlijk stelt men, zelfs bij een uiterst gevoelige huid, geen bijzondere reacties vast. Soms kan de huid na de behandeling tijdelijk rood worden. Dit verdwijnt binnen enkele uren.
Tussen de opeenvolgende behandelingen ligt een periode variërend van 6 tot 12 weken. Vanwege de haargroeicyclus zijn er meerdere behandelingen nodig om de haarfollikel uit te schakelen. Een kuur van gemiddeld 8 behandelingen is nodig voor een goed resultaat. Om het resultaat van de kuur optimaal te houden, adviseren wij ieder jaar tenminste één vervolgbehandeling.

Wat is er nog méér mogelijk met de MedCos IPL
De MedCos IPL is een hoogwaardig IPL apparaat, die werkt op basis van zichtbaar hoogenergetisch gepulseerd licht, dat op de huid wordt gericht. Door middel van dit gepulseerd licht kunnen verschillende indicaties effectief worden behandeld met een bevredigend resultaat. De MedCos IPL is de ideale oplossing voor de behandeling van ongewenste haargroei, maar ook voor de behandeling van couperose, huidverjonging en acné, bij zowel mannen als vrouwen.